Middelen

Importeer, categoriseer en beheer al uw bedrijfsmiddelen in de applicatie. Op deze manier garandeert u een duurzame werking.  

Risicovolle materialen hebben allen verschillende keuringfrequenties. Om dit overzichtelijk te beheren voorziet VCA-Online de mogelijkheid om een preventief onderhoudsplan op te maken.  

Wanneer de deadline van een werkorder nadert worden de verantwoordelijken automatisch verwittigd. Stelt u een defect vast aan bedrijfsmiddel? Meld dit ter plaatse via de mobiele APP en voeg beeldmateriaal toe.

Beheer uw Persoonlijke Beschermingsmiddelen: beheer uw stock, wijs PBM’s toe en laat meteen aftekenen voor ontvangst. Stel een minimumstock in en krijg een melding van zodra u deze bereikt. Op deze manier vermijdt u verspilling van PBM’s.

Download VIK’s uit onze bibliotheek of bouw ze zelf op met behulp van VCA-Online. Onze bibliotheek bevat tientallen uitgewerkte voorbeelden.

Download VIB’s uit onze bibliotheek of bouw ze zelf op met behulp van VCA-Online. Onze bibliotheek bevat tientallen uitgewerkte voorbeelden. De VIB’s zijn gekoppeld aan uw inventaris gevaarlijke stoffen.

Via een checklist die door onze consultants werd opgesteld aan de hand van de codex, stelt u uw bedrijfsmiddelen vliegensvlug in dienst. De documentatie (EG-verklaringen, technisch handboek…) wordt gecentraliseerd in VCA-Online.

U voert een jaarlijkse interne controle uit voor uw bedrijfsmiddelen aan de hand van een checklist. Dit kan vanaf nu digitaal! Geen papieren meer om nadien over te typen. U scant de QR-code op het bedrijfsmiddel en een checklist opent automatisch op uw smartphone. Na het invullen kan de beheerder afsluiten en het bedrijfsmiddel terug vrijgeven voor gebruik.