Beleid

Implementeer een geïntegreerd beleid voor uw organisatie via VCA-Online: definieer doelstellingen en volg ze op aan de hand van indicatoren, evalueer ze tijdens directiebeoordelingen, bepaal (verbeter)acties…

Monitor doelstellingen via overzichtelijke dashboards en SMART gedefinieerde KPI’s. Bepaal uw targets, middelen en volg dan de realisatie van uw doelstellingen grafisch op.

Na meetings, inspecties, audits, directiebeoordelingen… zijn er steeds belangrijke actiepunten die uw aandacht vragen. In VCA-Online zullen deze zaken als CAPA worden geregistreerd. CAPA staat voor correctieve actie – preventieve actie. Een oorzakenanalyse met corrigerende acties zorgt voor een transparante opvolging. Op die manier worden alle CAPA’s succesvol afgerond.

Het is vaak een hele karwei om iedereen hierbij te betrekken. Duid een verantwoordelijke aan voor de opvolging van de acties. Via het ingebouwde notificatiesysteem worden alle betrokkenen automatisch op de hoogte gehouden. 

Vaststellingen kan u snel en nauwkeurig registreren via onze geïntegreerde APP.

Bespreek real-time data en statistieken die automatisch gegenereerd worden door het systeem tijdens uw directiebeoordelingen. Zorg er op die manier voor dat deze een echte meerwaarde betekenen.

Bespaar tijd en download templates uit onze uitgebreide bibliotheek voor het uitvoeren en rapporteren van uw directiebeoordelingen.

Leveranciersklachten en klantenklachten worden apart geregistreerd. Bij melding doorloopt de gebruiker een voorgedefinieerde flow. Op die manier kunnen verschillende medewerkers klachten registreren op een uniforme manier. De leverancier kan via een webformulier de oorzaak van de klacht onderbouwen en corrigerende acties voorstellen. Zijn antwoord wordt automatisch gesynchroniseerd met uw managementsysteem: VCA-Online! Makkelijk, tijdsefficiënt én overzichtelijk.

Vanuit de modules kunnen taken worden uitgestuurd. De taakverantwoordelijke wordt door het ingebouwde notificatiesysteem op de hoogte gebracht. U kan altijd en overal een overzicht raadplegen van uw (openstaande) taken of die van medewerkers.