Advies & Opleiding

Advies

Wilt u een VCA-certificaat behalen maar weet u niet waar beginnen? Heeft u de tijd niet om alle requirements tot in de puntjes op te volgen? Heeft u reeds een VCA-certificaat maar ziet u door het bos de bomen niet meer?

VCA-online staat u graag bij! Al meer dan 15 jaar adviseren en begeleiden we bedrijven bij het opzetten, implementeren en verbeteren van hun VCA-systemen. Op die manier loopt het certificatieproces vlotter dan ooit en leven onze klanten met een gerust hart naar hun komende audits toe. Onze ervaren consultants beschikken naast de nodige theoretische kennis ook over jarenlange praktijkervaring en zorgen ervoor dat elk project een succes wordt. Verschillende van onze senior consultants hebben ook jarenlange werkervaring bij diverse gerenommeerde certificatie-instellingen zoals Vinçotte, Bureau Veritas en Kiwa. Hierdoor kennen zij als geen ander de eisen van VCA en de specifieke eisen van de certificatie-instellingen.

Opleiding

Bij opstart van VCA-online krijgt u een interactieve opleiding door één van onze ervaren consultants. Onze opleidingen zijn afgestemd op maat van uw behoeften. U leert alle mogelijkheden van onze applicatie kennen en wordt wegwijs gemaakt m.b.t. het gebruik van onze mobiele APP.

Wij zijn ook steeds beschikbaar om expert-trainingen te verzorgen voor ervaren gebruikers. Daarnaast voorzien wij op geregelde tijdstippen herhaalcursussen en webinars met betrekking tot het gebruik van onze software.

Aangezien wij erkend zijn door de KMO-portefeuille, komen onze opleidingen in aanmerking voor een subsidie tot 40%.

Waar kunnen wij u mee helpen: